Försäljningsvillkor

ESMG Music Shop
UK Office
CARPENTER COURT, 1 MAPLE ROAD BRAMHALL,
STOCKPORT CHESHIRE,
SK7 2DH
Phone: +44 161 408 9208
Studio in London
Phone: +44 020 3239 3011

Organisationsnummer: 05942696
Account number Iban: GB11MIDL40431021615165
Swift. MIDLGB22

ESMG Music Shop grundades 2011. Hos oss har du full köptrygghet, du köper de varor och det antal du själv önskar. För att göra en beställning skall du vara minst 18 år, är du under 18 skall målsman godkänna din beställning och bifoga sitt personnummer.

Telefon
Om du vill beställa per telefon, var vänlig ha kundnummer(e-mail) och artikelnummer tillgängliga.
Telefon.nr: +44 161 408 9208
Öppet: Måndag-Fredag 9am-6pm

Pris
Alla priser är inkl moms.

1. Betalsätt
Du har möjlighet att välja mellan nedan angivna betalsätt:

Alt 1. Direktbetalning/Förskottsbetalning
Kan ske till ESMG Music Shop
Bank account 21615165
Sorting Code: 40-43-10
E-Ban  GB11MIDL40431021615165
UK Swift: MIDLGB22

HSBC Bank plc
Registered Office: 8 Canada Square, London E14 5HQ
Registered in England – Number 14259

När pengarna har registrerats på kontot skickas varan ut till beställaren.
Du får sen ett e-mail på att du har valt att betala i förskott. När vi ser dina pengar på kontot så skickar vi dig varan.
Det går även bra att hämta varan hos oss på plats.

Alt 2. Paypal e-faktura eller Visa/Mastercard e-faktura
Betalning görs online genom faktura som mailas till dig.

Alt 3. Pay Pal

Om du vill betala med paypal måste du bli Paypalkund först.
Du öppnar ett paypal konto på www.paypal.com och registrerar dig på deras webplats.

När du handlat klart och kommer till kassan och väljer paypal som betalning så kommer du automatiskt till paypal inloggning sida. Där loggar du in och slutför köpet.

Du kan även välja att betala med ditt debit eller kreditkort som är kopplat till ditt Paypal konto då dras pengarna från ditt kort istället och du behöver inte logga in för att slutföra betalningen. En orderbekräftelse kommer i ditt e-mail.

Om någon produkt i din beställning är restnoterad och du efter 28 dagar fortfarande inte fått hela leveransen kommer resterande produkter att strykas ur ordern och det reserverade beloppet frisläpps.

Alt 4. Google Checkout
Registrera dig för Google Checkout

Med Google Checkout blir onlineshoppingen snabb och enkel! Du kan köpa varor från oss med bara några få steg, utan att behöva ange dina fakturerings- och leveransuppgifter varje gång du handlar. Så här fungerar det:
Leta reda på en produkt som du vill köpa i butiken.Lägg till produkten/produkterna i butikens kundvagn.När det är dags att slutföra köpet klickar du på knappen Google Checkout. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto om du inte redan har gjort det.Läs igenom beställningsinformationen och klicka på Beställ nu. Nu är det klart!När du har gjort din beställning skickar vi ett e-postmeddelande med bekräftelse och kvitto.
KostnadGoogle Checkout är gratis! Du behöver bara betala dina köp, inklusive eventuella skatter och leveransavgifter, i den valuta som används på ESMG Music Shop. Du debiteras inget extra för att du handlar via Google Checkout.
En tillfällig reservation på 1 USD kan synas på ditt kredit-/betalkortsutdrag när du har registrerat dig för ett konto. Avgiften raderas emellertid automatiskt från utdraget efter några dagar och debiteras inte.
Tillgänglighet
Google Checkout kan användas i flera länder. Köparna kan även få varorna hemtransporterade från inköpslandet.
Se video om Google Checkout

Rabattkod
Ruta för inmatning av rabattkod finns i kassan. Rabattkoder erhåller du i form av annonser och erbjudanden från ESMG Music Shop. Registrera denna kod i kassan innan du går vidare till steg 2.

Övriga villkor:

Allt innehåll på vår webplats såsom text, grafik, logotyper, figurer och bilder, audio clips, digitala nerladdningar, datasammanställningar och mjukvara är esmgmusic.com egendom eller dess leverantörer och skyddas av internationella upphovsrättslagar. Vi reserverar oss rätten att ändra, byta ut eller ersätta utan att informera om det i förväg på sidan. Priser, varor och tillgång på varor kan ändras när som helst. Garanti elektronik alla elektriska produkter säljs med 1 års fabriksgaranti i UK. Vid all yrkesmässig användning gäller 3 månaders garanti. Garantin täcker endast ursprungliga fel, dvs. fel som fanns i varan vid leverans. Vid garantianspråk, kontakta oss innan du skickar tillbaka varan. Packa varan väl i originalförpackning och returnera den som “Postorder kundretur”. Då orginalförpackning saknas tas en avgift ut på 60 USD om produkten bör ersättas med ny. Kunden är ansvarig för fraktkostnaden både till och ifrån oss vid reparation eller vid byte av produkter. Garanti skivor: Alla skivor ska vara i perfekt kondition när Du får dem. Om det ändå skulle vara något fel, får Du naturligtvis en ny skiva. Avsändaren betalar returportot. Special-beställda skivor kan ej returneras. Skadad eller fel leverans Om någon produkt är skadad, fel levererad eller saknas i din leverans ska detta anmälas till oss via telefon eller mail inom 3 dagar från mottagandet av varorna. Vi är inte skyldiga att ersätta produkter vid senare anmälan.

Köpinformation

Vid beställning träffas avtal om köp först när esmgmusic.com bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse via e-post. esmgmusic.com kommer inte att sälja eller sprida dina personliga uppgifter (inte heller Din e-postadress) till personer eller grupper utan Ditt samtycke. Vi uppskattar att Du har förtroende för oss, genom att ge Dina personliga uppgifter och vi lovar att inte utnyttja detta i vinstsyfte eller på något annat olagligt sätt.

 

LEVERANSTIDER

Normal leveranstid är 1-2 arbetsdagar efter att vi mottagit en order. I de fall en produkt måste beställas från leverantör, kan leveranstiden var något längre. När vi mottagit en order kommer man att bli informerad via e-post om just sin beställning. Produkter med totalvikt upp till 2 kg, skickas normalt som 1:a-klassbrev. Produkter med vikt över 2 kg skickas normalt som postpaket.

 

RETURER

Ångerrätt

Om Du inte är nöjd med vad Du har köpt av esmgmusic.com, har Du rätt att returnera varorna inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Vi förutsätter att varorna är oanvända, att skyddsplasten är obruten och att dom returneras i originalemballaget. Returnera varan tillsammans med kvittot eller en kopia av denna. Fyll i orsaken till returen på kvittots baksida. Avsändaren betalar returkostnaden och fraktkostnaden som betalats av esmgmusic.com för att skicka varan till kunden. (3USD per skiva). Paket som inte är utlösta, medför en tilläggsfaktura på 60 USD.

Powered by

Accepted payment methods