Om oss

ESMG Music Ltd är ett musik produktionsbolag med tillhörande inspelningsstudios. Våra studios har utrustning av absolut högsta kvalitet. Vi ingår i ett nätverk med över 30st studios och produktionsbolag över hela världen som vi arbetar ihop med när vi har högt arbetstryck, eller när vi behöver matcha våra klienters uppdrag med rätt producenter.
Vi som jobbar och som ingår i nätverket är låt-skrivare,. musikproducenter och ljudtekniker som har stor erfarenhet och har arbetat med topp artister. Alla som vi jobbar med är professionella och arbetar passionerat med alla typer av musik projekt som dom tar sig an.

Vi skriver musik och producerar samt mixar och mastrar. Ca 90% av dom uppdrag vi utför sker genom vår online service där du som beställare kan välja vad du vill ha hjälp med och köpa våra tjänster och direkt ladda upp dina filer. Du får sedan det färdiga arbetet mailat till dig. Självfallet är du välkommen att kontakta oss om du har frågor via mail eller telefon. Dom som vill besöka studion är välkomna att göra det men för det mesta är det svårt att hitta ledig tid pga att producenterna är upptagna med beställnings uppdragen.  Vår online service kan även utnyttjas av dom som vill ha tal och reklamproduktioner.

Powered by

Accepted payment methods