Skip to content

Mastering

Professionell Mastering Service
Förbättra ljudet på din musik med professionell mastering
Nu specialerbjudande 75$ per spår (Normalt 160$)

Varför behöver du mastering?
Din musik behöver låta professionellt föra att vara klar för marknaden innan den läggs på CD, streamas i smartphones, laptops eller spelas på radion, etc.

Vad är Mastering?
Vid mastering använder vi effekter såsom kompressorer, limiters och eq plus andra effekter för att öka det totala ljudet av din musik. Din musik kommer att vara jämförbar i närvaro och volym med andra kommersiella inspelningar efter att den har mastrats.

Hur fungerar det?

  1. Efter bekräftelse av betalning kommer du att få meddelande om uppladdnings instruktioner från oss inom två arbetsdagar. Se till att kolla din skräppostmapp för säkerhets skull.
  2. Se till att ladda upp dina ljudfiler enligt följande format: WAV-eller AIFF-filer, antingen 16 bit/44.1 kHz samplingsfrekvens eller 24 bit/48 kHz samplingsfrekvens. Dessa filer skall vara den slutliga mixen av låten med ingen topp-limiter (t.ex. normalizer, Finalizer – L2, L3). Andra effekter som EQ, kompression är okej att lämna på mixen bussen. Var noga med att hålla den totala nivån till ca-3dBfs. Så för varje låt, kommer du att ladda upp 1 ljudfil. Vi kan inte acceptera MP3-filer på grund av deras låga kvalitet.
  3. Ingenjörerna kommer att göra vad de tycker är musikaliskt bäst för ditt projekt. Om du har några speciella mastering instruktioner för ingenjören, vänligen ladda upp en ytterligare text fil när du laddar upp dina ljudfiler.

Om dina ljudfiler är OK i format, så får du sedan ett mail med den slutliga mastrade ljud filen från ESMG Studios inom 14 arbetsdagar från den dag du laddat upp. Det kommer att ha “EMC! NWORK Paket” i ämnesraden och kommer att skickas till adressen du angav när du laddade upp din musik.

Vad kostar det?

Mastering Pris per spår 75$  (Normalt 160$) Lyssna


Vanliga frågor och svar
Vad är leveranstiden för mastering?
Från den dag du laddar upp dina ljudfiler, tar det 14 arbetsdagar för dina mastrade spår att returneras till dig via e-post. Om du behöver låtarna mastrade snabbare, måste du betala den extra normal avgiften (ovan).

Kan jag välja min ingenjör?
Ja, men det är inte en del av ESMG Studios internet mastring service. Om du skulle vilja välja din ingenjör, måste du schemalägga en bokad studio session med ingenjören och priserna börjar på $ 400 per timme (beroende på ingenjör).

Kommer ESMG Studios ingenjörer verkligen att mastra min musik eller kommer det att göras genom “presets?
En av de skickliga ingenjörerna vid ESMG Studios kommer att mastra din musik, med samma känsla för detaljer som andra klienter de har arbetat med. Det är inte förinställd mastering och individuell uppmärksamhet ges till varje låt.

Jag betalade just men ingen har kontaktat mig, vad ska jag göra?
Oroa dig inte, ESMG Studios kommer att skicka dig uppladdnings instruktioner till abonnemangskunder inom två arbetsdagar.

Jag har laddat upp ljudfiler och har inte hört något, vad ska jag göra?
Kontrollera att du angett din kontaktinformation och samma e-post som du har gjort med PayPal eller Google Checkout transaktionen med i fältet “Jobb id”. Om du inte skriver in dina kontaktuppgifter i “Job ID” kan vi inte skicka din färdiga produkt. Om du fyllt i dina kontaktuppgifter så oroa dig inte, vi kommer att skicka dig en länk att ladda ner dina mastrade ljud filer inom 14 arbetsdagar.

Kan ni skicka mig mina mastrade ljudfiler med inbäddade metadata?
Inga metadata byggs in i mastrade ljudfiler som skickas tillbaka till dig från ESMG Studios. Metadata kan inte brännas till en. Wav, eller. AIF-fil. Så, det enda sättet att få din mastrade ljudfiler med inbäddade metadata är att begära en PMCD, som kostar $ 25. Observera att ett PMCD inte kan göras av en EP / fullängdare som mastrade i delar vid skilda upp laddnings datum (det vill säga en 5 sång PMCD kan inte göras om du laddar upp tre låtar på en dag och resterande 2 låtarna vid ett senare tillfälle ). När du har betalat för mastering och vill beställa ett PMCD, kan du skriva till mastering@esmgmusic.com och begära en.

När jag fått min mastrade musik tillbaka från ESMG Studios, kan jag be om en revidering?
Ingenjörerna mastar din musik med högsta kvalitet. Om du fortfarande vill ha en översyn efter att ha fått din mastrade musik, gäller en avgift på 25 USD per låt på revideringar. Vänligen kontakta mastering@esmgmusic.com så skickar vi dig en manuell faktura att betala för en översyn.

Om ESMG Mastering Studios
ESMG Studios är en fullservice professionell mastering studio, en del av ESMG Music Ltd, med studios i Los Angeles och London. Ingenjörerna har arbetat med några av branschens främsta artister och producenter under de senaste 10 åren med hjälp av spetsteknologi.