Skip to content

Mixning

Professionell Mixning Service
Förbättra ljudet på din musik med professionell mixning
Nu specialerbjudande 199 $ per spår (Normalt 249 $)

Varför behöver du mixning?
Din musik behöver låta professionellt och få den bredd, närhet och dynamik föra att vara klar för marknaden innan den läggs på CD, streamas i smartphones, laptops eller spelas på radion, etc.

Vad är mixning?
Mixning är i grunden att bearbeta allt material som du har spelat in för att slutföra dina låtar. Vi kommer att göra saker som att lägga på effekter, justera volymer, justera EQ, komprimera, panorera och så vidare. Tänk på det som att sätta ihop pusslet. Det är att sätta ihop de delar av det du har spelat in, så att allt hänger ihop rätt och finslipa på detaljer. När vi är klar med att ha mixat dina låtar, ska du vara nöjd med hur det låter och känna dig säker på att du inte behöver lägga till något.

Hur fungerar det?

  1. Efter bekräftelse av betalning kommer du att få meddelande om uppladdnings instruktioner från oss inom två arbetsdagar. Se till att kolla din skräppostmapp för säkerhets skull.
  2. Se till att ladda upp dina ljudfiler enligt följande format: WAV-eller AIFF-filer, antingen 16 bit/44.1 kHz samplingsfrekvens eller 24 bit/48 kHz samplingsfrekvens. Dessa filer skall vara den slutliga versionen av låten med ingen topp-limiter (t.ex. Normalizer, Finalizer – L2, L3). Andra effekter som EQ, kompression är inte okej att lämna på filerna eller på mix bussen om du laddar upp filer som en grupp. Var noga med att hålla den totala nivån till ca-3dBfs. Vi kan inte acceptera MP3-filer på grund av deras låga kvalitet.
  3. Ingenjörerna kommer att göra vad de tycker är musikaliskt bäst för ditt projekt. Om du har några speciella mixnings instruktioner för ingenjören, vänligen ladda upp en ytterligare text fil när du laddar upp dina ljudfiler.

Om dina ljudfiler är OK i format, så får du sedan ett mail med dom slutliga mixade ljud filerna från ESMG Studios inom 14-21 arbetsdagar från den dag du laddat upp.Vi skickar 3 versioner, 1 total mix inkl sång, 2 instrumental version, 3 acappella version. Det kommer att ha “EMC! NWORK Paket” i ämnesraden och kommer att skickas till adressen du angav när du laddade upp din musik.

Vad kostar det?
Mixning  Pris per spår  199$  (Normalt 249$

Vanliga frågor och svar
Vad är leveranstiden för mixning?
Från den dag du laddar upp dina ljudfiler, tar det 14-21 arbetsdagar för dina mixade spår att returneras till dig via e-post. Om du behöver låtarna mixade snabbare, måste du betala den extra normal avgiften (ovan).

Kan jag välja min ingenjör?
Ja, men det är inte en del av ESMG Studios internet mixnings service. Om du skulle vilja välja din ingenjör, måste du schemalägga en bokad studio session med ingenjören och priserna börjar på $ 400 per timme (beroende på ingenjör).

Kommer ESMG Studios ingenjörer verkligen att mixa min musik eller kommer det att göras genom “presets?”
En av de skickliga ingenjörerna vid ESMG Studios kommer att mixa din musik, med samma känsla för detaljer som andra klienter de har arbetat med. Det är inte förinställd mixning och individuell uppmärksamhet ges till varje låt.

Jag betalade just men ingen har kontaktat mig, vad ska jag göra?
Oroa dig inte, ESMG Studios kommer att skicka dig upp-laddnings instruktioner till abonnemangskunder inom två arbetsdagar.

Jag har laddat upp ljudfiler och har inte hört något, vad ska jag göra?
Kontrollera att du angett din kontakt information och samma e-post som du har gjort med PayPal eller Google Checkout transaktionen med i fältet “Jobb id”. Om du inte skriver in dina kontaktuppgifter i “Job ID” kan vi inte skicka din färdiga produkt. Om du fyllt i dina kontaktuppgifter så oroa dig inte, vi kommer att skicka dig en länk att ladda ner dina mastrade ljud filer inom 14-21 arbetsdagar.

När jag fått min mixade musik tillbaka från ESMG Studios, kan jag be om en revidering? Ingenjörerna mixar din musik med högsta kvalitet. Om du fortfarande vill ha en översyn efter att ha fått din mixade musik, gäller en avgift på 100 USD per låt på revideringar. Vänligen kontakta mixing@esmgmusic.com så skickar vi dig en manuell faktura att betala för en översyn.

Om ESMG Mixning Studios
ESMG Studios är en fullservice professionell mixning studio, en del av ESMG Music Ltd, med studios i Los Angeles och London. Ingenjörerna har arbetat med några av branschens främsta artister och producenter under de senaste 10 åren med hjälp av spetsteknologi